Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Sokeri 408g1656kcal0g407.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu208g262kcal22.9g0.6g18.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai240g840kcal28.8g170.4g5g7.2g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Banaani, kuorittu 592g515kcal6.3g108.3g2.4g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g10751kcal125.6g1407g508g36g
Valittu annoskoko1760g5376kcal62.8g703.5g254g18g
Annoskoko puolitettuna880g2688kcal31.4g351.8g127g9g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586