Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2506g3574kcal313.2g7.5g256.8g0g
Oltermanni, perinteinen1367g4920kcal341.7g0g396.4g0g
Aurajuusto775g2633kcal154.9g0g224.6g0g
Paprika punainen 775g227kcal7.3g34.9g3.1g14.7g
Paprika keltainen 775g233kcal7.3g39.5g1.5g15.5g
Sipuli (kuorittu)547g148kcal7.1g26.2g1.1g9.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1822g1458kcal236.9g36.4g36.4g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g23g2.3kcal0.3g0g0.1g19.4g
Tonnikala öljyssä 706g1340kcal191.5g0g63.6g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )706g989kcal91.8g45.9g49.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31049kcal2704g380.8g2066g117.8g
Valittu annoskoko10000g15525kcal1352g190.4g1033g58.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7762kcal676g95.2g516.5g29.5g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062