Karppi-letut by Hannajii

Hieman on vaikea ilman vaakaa laskeskella noita gramma määriä aivan totaalisen tarkkaan, mutta uskoisin päässeeni ihan tarpeeksi lähelle.

:)

Eli siis selkokielellä resepti kuuluu:

-3 munaa
-2 ruokalusikallista psyllium jauhetta (esim fiber hysk)
-3 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia.

Sekoita ja paista.

Tästä tulee mielestäni melko "suolaista" joten jos haluaa tehdä makeita lettuja niin kannattanee lisätä esim steviaa tms. Joko taikinaan tai valmiille letulle.

Tälläisenään käy hyvin suolaiseksi letuksi.

Tästä tulee suunnilleen yksi paksuhko keskikokoisen paistinpannun pohjan kokoinen lettu tai muutama pienempi riippuen määrästä minkä pannulle kerralla lappaa.

Taikina on melko paksua "kittiä"

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 7500g15148kcal959.2g24g1263g0g
Psyllium, luomu (Urtekram), annos 100g909g1636kcal13.6g0g5.5g772.7g
Lindahls Turkisk Yoghurt1591g1909kcal52.5g58.9g159.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37386kcal2050.6g165.8g2855.2g1545.4g
Valittu annoskoko10000g18693kcal1025.3g82.9g1427.6g772.7g
Annoskoko puolitettuna5000g9347kcal512.7g41.5g713.8g386.4g
Arvot/100g100g187kcal10.3g0.8g14.3g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369346