Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6352g1147kcal35.6g158.8g25.4g44.5g
Sipuli (kuorittu)907g245kcal11.8g43.6g1.8g15.4g
Valkosipuli 145g157kcal11.5g23.7g0.9g3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g508g610kcal12.7g30.5g45.7g7.6g
Ruokakerma Valio 4% K&P1815g1089kcal18.1g81.7g72.6g10.9g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g272g939kcal29.9g187.8g6.5g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8373kcal239.2g1052.2g305.8g184g
Valittu annoskoko10000g4187kcal119.6g526.1g152.9g92g
Annoskoko puolitettuna5000g2093kcal59.8g263.1g76.5g46g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810