Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 39g8.9kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Porkkana 157g52kcal1g8.8g0.3g4g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g11g29kcal1.2g2.7g1.3g0g
Vesi991g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g119kcal8g0g9.3g0g
Kirjolohifilee 166g275kcal27.8g0g18.3g0g
Juuriselleri 46g15kcal0.6g2.1g0.1g1.4g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g1361kcal88.4g107.2g59.6g18.2g
Valittu annoskoko1764g681kcal44.2g53.6g29.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna882g340kcal22.1g26.8g14.9g4.6g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411