Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 271g1967kcal3.2g1.1g220.5g0g
Sokeri 538g2183kcal0g537.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)542g683kcal59.7g1.6g48.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 72g268kcal13.4g8g15.7g22g
Vehnäjauho puolikarkea 294g1008kcal29.9g205.6g3.5g10.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g109kcal0g26.8g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen11g4.6kcal0.2g1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g12472kcal212.8g1570g577g64.6g
Valittu annoskoko1764g6236kcal106.4g785g288.5g32.3g
Annoskoko puolitettuna882g3118kcal53.2g392.5g144.3g16.2g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249