Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 903g158kcal16.5g3.6g4.5g17.2g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g45g34kcal3.4g4.3g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 602g1987kcal12g18.1g210.6g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 181g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g4923kcal70g72.6g480.6g42.6g
Valittu annoskoko1764g2462kcal35g36.3g240.3g21.3g
Annoskoko puolitettuna882g1231kcal17.5g18.2g120.2g10.7g
Arvot/100g100g140kcal2g2.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958