Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g562g3373kcal134.9g37.1g303.6g0g
Voi 141g1020kcal1.7g0.6g114.3g0g
Liivatelehti, gelatiini422g1472kcal361g0g0.4g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g281g956kcal8.4g8.4g98.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g281g717kcal16.6g9g67.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton63g13kcal0.2g1g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 14g57kcal0.4g13.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g15215kcal1046.4g139.4g1167.8g0.2g
Valittu annoskoko1764g7608kcal523.2g69.7g583.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna882g3804kcal261.6g34.9g292g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678