Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali445g94kcal5.3g15.1g0.9g9.3g
Porkkana 87g28kcal0.5g4.8g0.2g2.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g350g18kcal0.6g0.7g1.4g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g53g184kcal3.2g39.9g0.9g1.1g
Siirappi 21g63kcal0g15.6g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 280g638kcal53.2g0g47.6g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g350g116kcal11.6g17.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7g18kcal0.8g0.1g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g2607kcal172g201.6g121.2g28.6g
Valittu annoskoko1764g1304kcal86g100.8g60.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna882g652kcal43g50.4g30.3g7.2g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727