Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen788g260kcal26g38.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 366g1255kcal37.3g255.9g4.4g12.8g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.6g18kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.6g22kcal0g5.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Mustikka metsä- 338g149kcal1.7g21.6g2g11.1g
Hermesetas -neste11g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu56g34kcal0.6g2.5g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g4023kcal179.4g660.6g56.2g51g
Valittu annoskoko1764g2011kcal89.7g330.3g28.1g25.5g
Annoskoko puolitettuna882g1006kcal44.9g165.2g14.1g12.8g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321