Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g45g157kcal0g1.3g17g0g
Becel juokseva, annos 10g105g691kcal0g0g77.4g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g449g1996kcal31.8g304.5g88.3g15.7g
Vispikerma Flora 20%374g822kcal11.2g18.7g74.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)299g167kcal25.4g14.9g0.6g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g194g1086kcal16.3g106.9g66.1g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g112g611kcal5.6g66.1g35.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 127g516kcal0g126.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini22g78kcal19.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g12378kcal219.2g1309g720g31.4g
Valittu annoskoko1764g6189kcal109.6g654.5g360g15.7g
Annoskoko puolitettuna882g3095kcal54.8g327.3g180g7.9g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963