Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3530g1412kcal56.4g107.4g78g42g
Valittu annoskoko1765g706kcal28.2g53.7g39g21g
Annoskoko puolitettuna883g353kcal14.1g26.9g19.5g10.5g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255