Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 563g428kcal10.6g87.2g1.1g5.6g
Purjosipuli 69g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g250g133kcal14.3g13.3g2.3g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton94g169kcal4.2g5.2g14.1g3.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g35g42kcal0.9g2.1g3.1g0.5g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3530g1577kcal62.6g219g41.4g23.2g
Valittu annoskoko1765g789kcal31.3g109.5g20.7g11.6g
Annoskoko puolitettuna883g394kcal15.7g54.8g10.4g5.8g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035