Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g833g208kcal10.8g35g1.7g0g
Tomaatti 599g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)167g100kcal1.7g7.5g6.7g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g167g318kcal40g3.3g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3530g1525kcal111.8g133g53.8g16.8g
Valittu annoskoko1765g763kcal55.9g66.5g26.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna883g381kcal28g33.3g13.5g4.2g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545