Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g240g312kcal48g0g14.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g250g625kcal47.5g0.1g55g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3532g2221kcal199.6g71.2g140g7.8g
Valittu annoskoko1766g1111kcal99.8g35.6g70g3.9g
Annoskoko puolitettuna883g555kcal49.9g17.8g35g2g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929