Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g101g61kcal1.5g13.2g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Kukkakaali 225g54kcal4.1g4.9g0.7g5.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.7g6.1kcal0.6g0.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3532g410kcal22.4g65.2g2.6g23.6g
Valittu annoskoko1766g205kcal11.2g32.6g1.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna883g103kcal5.6g16.3g0.7g5.9g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985