Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6335g1774kcal38g376.9g12.7g158.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1131g4389kcal373.3g0g321.3g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g1810g597kcal59.7g88.7g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 317g134kcal31.1g1.3g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g311kcal9.2g63.3g1.1g3.2g
Voi, 1 tl, 5 g272g1982kcal2.7g2.7g217.2g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18374kcal1028g1065.8g1105.2g323.2g
Valittu annoskoko10000g9187kcal514g532.9g552.6g161.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4593kcal257g266.5g276.3g80.8g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868