Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g400g304kcal64g5.6g2.8g1.6g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 800g849kcal31.9g155g7.1g13.9g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3534g3272kcal203.4g397.8g84.2g53.6g
Valittu annoskoko1767g1636kcal101.7g198.9g42.1g26.8g
Annoskoko puolitettuna884g818kcal50.9g99.5g21.1g13.4g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240