Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g240g312kcal48.1g0g14.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g250g626kcal47.6g0.1g55.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3536g2224kcal200g71.2g140.2g7.8g
Valittu annoskoko1768g1112kcal100g35.6g70.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna884g556kcal50g17.8g35.1g2g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929