Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g329kcal22.8g29.2g11.8g4.2g
Valittu annoskoko177g164kcal11.4g14.6g5.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna89g82kcal5.7g7.3g3g1.1g
Arvot/100g100g93kcal6.4g8.2g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957