Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.2g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g19g86kcal0.1g0.1g9.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai48g170kcal5.8g34.4g1g1.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Flora Vanilla 12%14g27kcal0.6g2.2g1.7g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g15g84kcal1g8.5g0.6g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g28g9kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g1010kcal23g136.4g32.4g4.8g
Valittu annoskoko177g505kcal11.5g68.2g16.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna88g253kcal5.8g34.1g8.1g1.2g
Arvot/100g100g286kcal6.5g38.6g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868