Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g37g22kcal3.7g1.6g0.1g0g
Sokeri 63g257kcal0g63.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.3g0.3g1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.4g20kcal1g0.6g1.2g1.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.4g67kcal0g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g1040kcal23.6g175.4g24.8g5.2g
Valittu annoskoko177g520kcal11.8g87.7g12.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna89g260kcal5.9g43.9g6.2g1.3g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920