Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu47g170kcal5.6g33.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g7.5g4.8kcal0.3g0g1.9g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.8g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Appelsiini, kuorittu 25g12kcal0.1g2.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g903kcal28g109.6g41.2g1g
Valittu annoskoko177g451kcal14g54.8g20.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna89g226kcal7g27.4g10.3g0.3g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429