Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 19g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g26g50kcal6.6g0g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)38g26kcal4.5g1.3g0.4g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g422kcal28.6g8g30.6g2.2g
Valittu annoskoko177g211kcal14.3g4g15.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna89g106kcal7.2g2g7.7g0.6g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769