Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta44g158kcal5.7g30.7g0.9g1.5g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 30g11kcal0g2.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g949kcal18g146g30.8g4.2g
Valittu annoskoko177g475kcal9g73g15.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna89g237kcal4.5g36.5g7.7g1.1g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095