Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 66g55kcal12g0g0.7g0g
Tomaatti, tuore14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli, tuore14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka9g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g19g11kcal0.7g1.4g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki11g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 9g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.7g1.4kcal0g0.2g0g0g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.9g7.3kcal0g0g0.8g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia4.7g7kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g219kcal32.8g8g5.2g2.4g
Valittu annoskoko177g109kcal16.4g4g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna89g55kcal8.2g2g1.3g0.6g
Arvot/100g100g62kcal9.2g2.3g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469