Lasagnette (täysjyvä)

400g 7% naudan paistijauhelihaa
1-2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
3 dl paseerattua tomaattia
3dl vettä
3dl kevyt maitoa
1 Lasagnette mix pussi
250g Täysjyvä Lasagne Piccoloa
60g 17% Edamia

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja maito.

Sekoita mix pussi joukkoon ja kiehauta 5min.

(pussissa ohje) Laada Lasagne piccolot vuokaan ja jauhelihaseos päälle, sekoita ja lisää juusto heti tai paistamaisen puolivälissä, jolloin se ei niin kovetu.

Juuston voi jättää myös pois.

Paista uunissa 180 astetta noin 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Edam 17%6.8g19kcal1.9g0.1g1.1g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g11g35kcal1.3g6.1g0.6g0g
Maitojuoma,laktoositon34g13kcal1.1g1g0.5g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g34g8.4kcal0.4g1.4g0.1g0g
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g28g93kcal4.5g17.5g0.6g1.7g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha naudan paisti, paistettu36g66kcal10.7g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g473kcal40.2g52.8g11g3.6g
Valittu annoskoko177g236kcal20.1g26.4g5.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna89g118kcal10.1g13.2g2.8g0.9g
Arvot/100g100g133kcal11.3g14.9g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48913