Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Fariinisokeri38g152kcal0g37.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten8.4g28kcal2g3.8g1.8g0.9g
Pandan tumma suklaa 150 g13g70kcal0.6g6.8g4.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g19g98kcal1.8g9.9g5.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl9g54kcal2g0.5g4.7g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g1576kcal22.2g123.8g112.6g4g
Valittu annoskoko177g788kcal11.1g61.9g56.3g2g
Annoskoko puolitettuna89g394kcal5.6g31g28.2g1g
Arvot/100g100g445kcal6.3g35g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773