Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g100g170kcal19g0g10g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.5g0g
Pekoni, paistettu 25g129kcal4.1g0g12.7g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g679kcal61.2g2.6g46.4g0.4g
Valittu annoskoko177g340kcal30.6g1.3g23.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna89g170kcal15.3g0.7g11.6g0.1g
Arvot/100g100g192kcal17.3g0.7g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313