Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lehtiselleri 7.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow125g25kcal1.2g4.4g0.5g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g11g11kcal0.4g2.2g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g139kcal4g18.8g5.4g1.4g
Valittu annoskoko178g70kcal2g9.4g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna89g35kcal1g4.7g1.4g0.4g
Arvot/100g100g39kcal1.1g5.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063