Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Punakaali 83g22kcal1.3g2.9g0.2g1.6g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen57g20kcal0.1g4.7g0.1g0.9g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma10g33kcal0g7.7g0g0g
Punaviini 13g8.8kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g1.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g196kcal3g31.6g3g5.4g
Valittu annoskoko178g98kcal1.5g15.8g1.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna89g49kcal0.8g7.9g0.8g1.4g
Arvot/100g100g55kcal0.8g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289