Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lehtiselleri 8.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Kalaliemi laimennettu 83g2.5kcal0g0.3g0.2g0g
Kirjolohifilee 33g55kcal5.6g0g3.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Maustekurkku13g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.7g0.3kcal0.1g0g0g0g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g193kcal13g5.8g12.8g2.2g
Valittu annoskoko177g96kcal6.5g2.9g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna89g48kcal3.3g1.5g3.2g0.6g
Arvot/100g100g54kcal3.7g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223