Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)13g16kcal0.6g0.4g1.3g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl29g157kcal7.5g3.7g12.6g4.6g
Vehnälese 4.2g10kcal0.6g0.6g0.2g1.6g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.8g26kcal1g0.3g2.2g0.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale10g6kcal1g0.5g0g7.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g4.2g0.4kcal0.1g0g0g3.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g63g227kcal17.6g1.3g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g1029kcal68.8g17g76g35.4g
Valittu annoskoko178g514kcal34.4g8.5g38g17.7g
Annoskoko puolitettuna89g257kcal17.2g4.3g19g8.9g
Arvot/100g100g290kcal19.4g4.8g21.4g10g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320