Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 30g37kcal6.4g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 38g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g138kcal14.6g11.8g3.2g1.4g
Valittu annoskoko178g69kcal7.3g5.9g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna89g35kcal3.7g3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.3g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824