Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 21g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g39g14kcal0.4g2.6g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt62g29kcal2g3g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima16g61kcal4.5g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g391kcal27.8g25.6g19g1.8g
Valittu annoskoko178g196kcal13.9g12.8g9.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna89g98kcal7g6.4g4.8g0.5g
Arvot/100g100g110kcal7.8g7.2g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264522