Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 14g6kcal0.5g0.7g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 47g26kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g9g25kcal2.6g0g1.6g0g
Pesto (Pirkka)2.5g15kcal0.1g0.1g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g382kcal23g19.4g24.2g2g
Valittu annoskoko177g191kcal11.5g9.7g12.1g1g
Annoskoko puolitettuna89g96kcal5.8g4.9g6.1g0.5g
Arvot/100g100g108kcal6.5g5.5g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092