Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Rucola tuore (Italia), annos 15g16g3.4kcal0.5g0.3g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g47g91kcal8.9g0g6.1g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)78g47kcal0.8g3.5g3.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g385kcal21.8g9.6g28g2.8g
Valittu annoskoko178g192kcal10.9g4.8g14g1.4g
Annoskoko puolitettuna89g96kcal5.5g2.4g7g0.7g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967