Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen104g34kcal3.4g5.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g143kcal4.2g29.1g0.5g1.5g
Rypsiöljy 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g604kcal19.6g79g22.4g3g
Valittu annoskoko178g302kcal9.8g39.5g11.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna89g151kcal4.9g19.8g5.6g0.8g
Arvot/100g100g170kcal5.5g22.3g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071