Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g50g33kcal0.9g6g0g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 33g21kcal1g1.6g1.2g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g20g20kcal3.8g0g0.4g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g6.7g11kcal0.2g0.4g1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.7g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g172kcal12g16.2g5.4g0g
Valittu annoskoko178g86kcal6g8.1g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna89g43kcal3g4.1g1.4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653