Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g13g3.9kcal0g1.2g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g125kcal2.2g26.2g0.4g4g
Valittu annoskoko178g63kcal1.1g13.1g0.2g2g
Annoskoko puolitettuna89g31kcal0.6g6.6g0.1g1g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227