Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g93kcal0.1g0.1g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Sokeri 41g165kcal0g40.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.8kcal0.1g1.3g0.1g0g
Neilikka, annos 4g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 24g9kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen48g16kcal1.6g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g914kcal13.6g160.4g22g4.4g
Valittu annoskoko178g457kcal6.8g80.2g11g2.2g
Annoskoko puolitettuna89g229kcal3.4g40.1g5.5g1.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.1g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154