Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow38g13kcal0.4g2.6g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g56g188kcal7.3g38.3g0.8g3.6g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g645kcal34.4g85.2g18.8g7.8g
Valittu annoskoko178g323kcal17.2g42.6g9.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna89g161kcal8.6g21.3g4.7g2g
Arvot/100g100g181kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145