Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 13g41kcal1.3g7.6g0.3g1.2g
Vehnäjauho, sunnuntai37g129kcal4.4g26.1g0.8g1.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)23g84kcal3.2g12.5g1.8g2.5g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g54g46kcal0.6g9.9g0.2g1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g23g168kcal0g0g18.6g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g1097kcal19.2g152.4g43.4g11.6g
Valittu annoskoko178g549kcal9.6g76.2g21.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna89g274kcal4.8g38.1g10.9g2.9g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099