Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala61g156kcal5.7g28.1g1g6.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio28g81kcal9.5g0g4.7g0g
Tonnikala vedessä 42g44kcal9.5g0g0.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki30g24kcal3.9g0.6g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g652kcal60.8g57.4g16.8g12.2g
Valittu annoskoko178g326kcal30.4g28.7g8.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna89g163kcal15.2g14.4g4.2g3.1g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375