Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi719g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1007g3523kcal35.2g815.4g10.1g30.2g
Kuivahiiva, annos 11g13g48kcal5.9g5.3g0.8g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g7624kcal82.2g1655.8g69.8g60.4g
Valittu annoskoko1770g3812kcal41.1g827.9g34.9g30.2g
Annoskoko puolitettuna885g1906kcal20.6g414g17.5g15.1g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547