Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g831kcal95.1g0g50.1g0g
Porkkana 376g123kcal2.3g20.9g0.8g9.6g
Peruna, vanha, kuorittu 751g572kcal14.1g116.4g1.5g7.5g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi13g35kcal1.1g0.9g2.9g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g3287kcal231.6g293.8g117.6g40.4g
Valittu annoskoko1770g1644kcal115.8g146.9g58.8g20.2g
Annoskoko puolitettuna885g822kcal57.9g73.5g29.4g10.1g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957