Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 8952g3414kcal24.2g630.2g8.1g307.1g
Sitruunamehu, laimentamaton153g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Voi 285g2066kcal3.4g1.1g231.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g102g370kcal3.6g81g3.6g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g305g977kcal3.1g238g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl204g1302kcal28.5g6.9g128.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16323kcal126.6g1919.2g743g614.6g
Valittu annoskoko10000g8162kcal63.3g959.6g371.5g307.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4081kcal31.7g479.8g185.8g153.7g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598