Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 240g183kcal41.4g0g1.7g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g601g390kcal10.2g72.1g0g0g
Palsternakka 120g76kcal0.6g14.2g0.5g5.4g
Kalaliemikuutio 8.8g27kcal0.9g3g1.2g0.1g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3544g1363kcal106.6g180g6.8g11.8g
Valittu annoskoko1772g681kcal53.3g90g3.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna886g341kcal26.7g45g1.7g3g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075