Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1356g1034kcal233.8g0g9.5g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g3389g2203kcal57.6g406.7g0g0g
Palsternakka 678g431kcal3.4g80g2.7g30.5g
Kalaliemikuutio 50g152kcal5g16.9g7g0.5g
Vesi4519g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7691kcal601.4g1014.8g38.8g66.8g
Valittu annoskoko10000g3845kcal300.7g507.4g19.4g33.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1923kcal150.4g253.7g9.7g16.7g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075