Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3610g652kcal20.2g90.3g14.4g25.3g
Oliiviöljy 253g2235kcal0g0g252.7g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.8g1.2g9.6g
Herne 1805g1244kcal91.3g169g7.2g56g
Kuohukerma,valio,2dl1805g6137kcal36.1g54.2g631.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 903g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton181g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g1354g3791kcal216.6g13.5g311.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28394kcal737.2g687.4g2437.4g182.2g
Valittu annoskoko10000g14197kcal368.6g343.7g1218.7g91.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7099kcal184.3g171.9g609.4g45.6g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327